Apollo boxershorts

Apollo boxershorts is tegenwoordig te verkrijgen in diverse modellen en dessins. Bij het ondergoed merk Apollo voor mannen is dit niet anders. Wil je uitbundig dan zijn er vele mogelijkheden wat betreft kleur en prints. Je hebt prints van kleurige blokken en stippen tot flower power aan toe! Er is dus niet alleen aan design gedacht, maar ook aan draagcomfort!

De kwaliteit

Alle boxers van Apollo underwear zijn vervaardigd onder strenge eisen. Je bent dan ook verzekerd van prima kwaliteit onderbroeken van 95% katoen en 5% elasthan. Verder zijn de pijpen een beetje elastisch, waardoor het goed aansluit. Met de aankoop van de Apollo boxershorts hoef je ook niet bang te zijn dat je de hoofdprijs betaalt.
Ze zijn zeer betaalaar! De prijs voor een 2-pack is €9,90 (inhoud twee stuks). Dit in tegenstelling van de duurdere merken, hie3 betaal je voor de dure marketing.

Prijs boxershort

Wil je in deze tijd geld overhouden? Kies dan eens voor het merk Apollo! Je krijgt dan twee hippe boxers voor weinig.Bovendien loopt je er picco bello onder je dagelijkse outfit. Wil je het ondergoed van Apollo underwear eerst zien en dan pas betalen? Kies dan voor de betaaloptie Billink!

KOUD HE!
ONTVANG NU 5% OP ALLE BEEREN THERMO ONDERGOED!
x