Bamboe boxershorts

bamboe boxershorts

Bamboe boxershorts

Heb je al eens overwogen om voor bamboe boxers te kiezen? Vaak weten mensen helemaal niet dat deze mogelijkheid tegenwoordig aangeboden wordt. Door voor bamboe onderbroeken te kiezen, profiteer je van verschillende voordelen. Wis je bijvoorbeeld dat je met kleding van bamboe bijdraagt aan een beter milieu? Voor de productie van bamboe ondergoed hoeven namelijk geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt te worden. Zo wordt een onnodig zware belasting van het milieu voorkomen! Het enige wat men nodig heeft voor de productie van bamboe onderkleding is regenwater. Daarbij is de opbrengst van een bamboeplant veel groter, dan die van een katoenplant.

Geniet van comfortabele bamboe boxers

Niet alleen draag je met bamboe onderkleding bij aan een beter milieu. Ook biedt deze onderkleding je een grote mate van comfort! De onderkleding sluit netjes aan op je huid, door het elastaan wat bij de productie van deze kleding gebruikt wordt. Daarbij is het materiaal van een dermate hoge kwaliteit dat de boxershort ook na een paar keer wassen goed aan blijft sluiten. Onderbroeken van minder goede materialen worden vaak al snel lubberig. Lees voor het wassen van bamboe boxers altijd nauwkeurig de wasvoorschriften door. Zo voorkom je dat de onderkleding beschadigd raakt.

Verschillende kleuren onderkleding van bamboevezel

In ons assortiment bieden we bamboe heren ondergoed niet alleen in verschillende maten aan. Ook vind je bij ons verschillende kleuren bamboe shorts! Zo kies je bij ons altijd voor een type boxer, die over kleur aansluit bij de rest van je outfit. Draag bijvoorbeeld een mooi zwarte boxer, of kies voor een witte onder je zomer broek. Niet onbelangrijk, het materiaal is zeer ademend. Dit maakt dat de onderkleding ook gebruikt kan worden tijdens het sporten.