Tag archieven: 95% bamboe funderwear

Funderwear bamboe boxershorts

funderwear bamboe boxershorts

Nieuw label heren ondergoed: Stormen

M.G. van Meel is een familiebedrijf dat al in het jaar 1953 werd opgericht en sindsdien gespecialiseerd is in het produceren van onder andere hoogwaardige boxershorts. In het jaar 1953 stond het bedrijf nog onder leiding van Christ van Meel, de oprichter van M.G. van Meel. Op dit moment wordt het bedrijf geleid door Bianca van Meel, zijn enthousiaste kleindochter.

 

Onder leiding van Bianca van Meel is M.G. van Meel continu bezig zich verder te ontwikkelen. In het jaar 2015 werden bijvoorbeeld de merken Fun2Wear en Funderwear onder de aandacht te brengen en ook nu zit M.G. van Meel niet stil. Zo heeft het bedrijf dit jaar weer een nieuw label herenondergoed geïntroduceerd, namelijk Stormen. Meer over dit bijzondere label, lees je op deze pagina.

 

Stormen: hoogwaardige boxershorts van bamboe

Stormen is een exclusief label voor herenondergoed, met producten die van ultrazacht bamboemateriaal gemaakt zijn. Het unieke boxershort merk richt zich op de bewuste man die een verantwoord product aan wil schaffen, maar ook mooi ondergoed wil dragen. De boxershorts van Stormen zijn namelijk van duurzaam bamboe gemaakt, maar zien er wel op en top luxe uit. Door een speciaal ontworpen dessin aan de linkerzijde van de boxershort te plaatsen, krijgt het ondergoed bovendien een extra unieke uitstraling.

 

De voordelen van bamboe boxershorts

Je wist misschien helemaal niet dat boxershorts ook van bamboe materiaal gemaakt kunnen worden, maar bamboe boxershorts brengen zelf enkele interessante voordelen met zich mee. Ten eerste is bamboe zacht op de huid, waardoor de boxershorts van bamboe extra comfortabel dragen. Niet alleen voor de gewone huid, maar ook zeker voor de extra gevoelige en/of allergische huid zijn de boxershorts vriendelijk.

 

Een ander voordeel van bamboe, is dat deze materiaalsoort extra absorberend is. Dit maakt bamboe boxershorts ook prima geschikt voor mannen die wat meer zweten of die de boxershorts willen dragen tijdens het sporten.

 

Tot slot zijn bamboe boxershorts duurzaam. Niet alleen omdat de boxershorts van duurzaam materiaal gemaakt zijn, maar ook zeker omdat het ondergoed lang mee gaat. Ook als je je bamboe boxershort van Stormen regelmatig draagt en heet wast, gaat deze boxer lang mee. Investeer je in de bamboe boxershorts van Stormen, dan weet je zeker dat je hier lang plezier van hebt.