Beeren boxershorts

Toont alle 26 resultaten

Beeren boxershorts

Comfortabel ondergoed is belangrijk! Het kan immers erg vervelend zijn, als de huid rondom je geslachtsdeel gaat irriteren als gevolg van een verkeerd model onderbroek. Beeren boxershorts staan bekend om hun goede pasvorm, comfortabele stofje en fijne band aan de bovenzijde. Naast deze stijlvolle Beeren boxers bieden wij in ons assortiment verschillende klassieke herenslips van Beeren. Zo vind je bij ons altijd een type slip die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren! De een vindt een klassieke herenslip fijner, terwijl een ander de voorkeur geeft aan een boxershort.

Boxershorts heren

Beeren staat al jaren bekend als een zeer betrouwbare producent van ondergoed voor heren. Deze onderbroeken worden gemaakt van jersey katoen en elasthan, waardoor de Beeren boxershorts zeer goed aansluiten op de vormen van je lichaam. Dit voorkomt speling, wat voor irritaties en jeuk kan zorgen. Aan de bovenzijde van de Beeren shorts zit een elastieken band, die ervoor zorgt dat de boxershort goed aansluit op de vorm van je middel. Daarbij wordt voorkomen dat de boxershort een afklemmende werking heeft.

Tip: door in een keer meerdere Beeren onderbroeken bij ons te bestellen, profiteer je van een aantrekkelijke korting. Zo worden de Beeren boxershorts nog voordeliger!

Verschillende modellen Beeren boxershorts

Wij bieden de boxer shorts in verschillende modellen aan. Hierbij zit het verschil voornamelijk in de kleur van de boxershorts. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele zwarte boxershort, een sexy witte Beeren boxershort, of juist een populaire blauwe variant! Door het verschil in kleuren van de Beeren boxershorts, vind je altijd een model die past bij je persoonlijke smaak.

Het is verstandig om het Beeren heren ondergoed eerst een aantal keer op dertig graden te wassen. Vervolgens kun je de boxershorts ook op zestig graden wassen en drogen. Op deze manier voorkom je dat de Beeren boxershorts krimpen.

SALE

Beeren boxershorts