Beeren t shirts extra lang

beeren extra lange t shirt wit diepe v hals

Beeren t shirts

T shirts zijn voor mannen een veel gedragen kledingstuk. Dagelijks bij het op staan trekken dan ook de meeste mannen een schoon t shirt aan. Heden ten dage kan je dan ook kiezen uit een ontelbare scala aan t shirts. Opvallende prints of uni kleuren behoort tot de mogelijkheden.
Echter is er na vele wasbeurten een probleem bij het bukken of dagelijkse werkzaamheden je shirt kruipt omhoog!

Opkruipende t shirts

Door dit euvel krijg je een koude onderrug. Wat nog erger is dat in combinatie met een laag dragend jeans het een niet alledaags gezicht is. Wil je voor eens en altijd af van de euvel? Kies dan voor Beeren t shirts extra lang.
Nou hoor ik je denken is dit niet het merk van mijn opa? Die grote witte onderbroeken droeg en het antwoord hierop is ja!

Beeren ondergoed 2017

Net als Nederland anno 2017 is ook Beeren met zijn tijd mee gegaan. De Beeren t shirts extra lang zijn perfect ontworpen voor optimale comfort. De shirts zijn allemaal voorzien van een extra 5 cm ruglengte, zonder zijnaden en 100 % katoen.
Niet iedereeen is hetzelfde,daarom zijn er drie verschillende modellen uitgebracht te weten: ronde hals, extra diepe v hals en Beeren v hals extra lang.

Gun je zelf een plezier en bestel vandaag nog je extra lange t shirts van Beeren met v hals of ronde hals! Hierdoor ben je verzekerd van een warme winter. Kijk hier voor de shirts.

KOUD HE!
ONTVANG NU 5% OP ALLE BEEREN THERMO ONDERGOED!
x