Resultaat 1–32 van de 139 resultaten wordt getoond

Beeren heren ondergoed

In ons assortiment bieden wij verschillende vormen van Beeren heren ondergoed aan. Denk aan Beeren herenslips en Beeren boxershorts. De ene man geeft de voorkeur aan een sexy slip, de ander aan een comfortabele boxershort. Bovenal voorzien deze artikelen van Beeren heren ondermode je van een groot draagcomfort! Zo heb je geen last van vervelende naden rondom je kruis, een boxershort of slip die afzakt of optrekt, enzovoorts. Dergelijke irritaties zijn een grote ergernis voor veel mannen! De verschillende producten in onze categorie met Beeren heren ondergoed worden in tal van kleuren en maten aangeboden. Zo vind je altijd een model en kleur die aansluit bij je persoonlijke smaak en maat.

Beeren heren ondergoed van een hoge kwaliteit

Wanneer je voor Beeren kiest, wil je verzekerd zijn van een hoge kwaliteit. Het is immers zonde als je de boxershorts of slips al na een paar weken of maanden moet vervangen. Bij de productie van het Beeren ondergoed voor heren wordt gebruik gemaakt van 100% rib katoen, wat bekend staat om zijn fijne pasvorm. Dit wordt versterkt door de boord in de taille en pijpen van de boxershorts en herenslips. Bij de boxershorts wordt naast katoen van jersey ook elasthan gebruikt. Op deze manier voorkomt Beeren dat het herenondergoed snel afzakt of bij je broek naar boven trekt.

Verschillende kleuren Beeren heren ondergoed

In ons assortiment bieden wij verschillende kleuren en maten Beeren heren ondergoed aan. Zo kun je bij ons slips en boxershorts in de maten M tot en met XXL bestellen. Koop het Beeren heren ondergoed nooit te groot, om te voorkomen dat het ondergoed niet mooi bij de vorm van je lichaam aansluit. De slips worden onder meer in de kleuren lichtblauw, grijs, zwart, wit en donkerblauw aangeboden. Onze Beeren boxershorts bieden we in vrijwel dezelfde kleuren aan.

Nieuw
SALE
Nieuw
SALE
Nieuw
SALE
Nieuw