Toont alle 14 resultaten

Beeren heren onderbroeken

Een goed zittende heren slip is van groot belang. Zo mag de onderbroek geen vervelende naden bevatten, moet de slip van een zachte stof gemaakt worden, enzovoorts. Aan welke eisen moet een mannenslip voor jou voldoen? Deze klassieke slips voor heren van Beeren zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Niet alleen zitten de herenslips hierdoor erg fijn, ook kun je hier tijden mee vooruit! Naast de Beeren klassieke slips voor heren, bieden wij ook Beeren boxershorts in ons assortiment aan.

Voordelen van Beeren heren slips

Al jaren staat Beeren bekend als een zeer betrouwbare producent van herenslips. De Beeren heren slips zitten niet alleen comfortabel, ook kun je ze een lange tijd blijven gebruiken zonder dat ze faal worden. Deze klassieke heren slips hebben een handige gulp en zijn gemaakt van 100% rib katoen. Dit materiaal gaat irritaties rond je geslachtsdeel tegen en sluit goed aan bij de vormen van je lichaam. Datzelfde geldt voor de boord in de taille en pijpen van deze klassieke herenslips van Beeren.

Verschillende uitvoeringen van de herenslips

De Beeren klassieke slips voor heren in ons assortiment, bieden wij in verschillende kleuren aan. Zo vind je altijd een klassieke herenslip, die aansluit bij je persoonlijke smaak. Kies je voor een neutrale zwarte herenslip, of geef je de voorkeur aan een sexy witte herenslip? Ook bieden wij de herenslips in verschillende andere kleuren aan, zoals blauw, lichtblauw, enzovoorts. Des te meer klassieke herenslips je bij ons bestelt, des te voordeliger dit ook voor je wordt!

Tip: was je nieuwe Beeren klassieke herenslips de eerste keren op dertig graden. Daarna kun je de slips ook op zestig graden wassen en drogen. Op deze manier voorkom je dat de slips krimpen of snel faal worden.