Toont alle 9 resultaten

Beeren heren t shirts extra lang

Voor veel mannen vormt een optrekkend shirt een van de grootste ergernissen. Zeker in de koude herfst- en wintermaanden is het zeer onprettig dat je shirt uit je broek kruipt! In ons assortiment bieden wij je hier de ideale oplossing voor, namelijk: Beeren t-shirts extra lang. Je kunt deze extra lange t-shirts diep in je broek stoppen, waardoor de kans klein is dat deze omhoog komt. Ideaal voor mensen die regelmatig moeten bukken, die een shirt onder hun blouses dragen, enzovoorts.

Tip: schaf meteen twee Beeren t-shirts extra lang aan, om te voorkomen dat je geen shirt meer hebt als je andere lange t-shirt in de was zit!

Voordelen van extra lange Beeren t-shirts

:

Het voornaamst voordeel van de Beeren t-shirts welke extra lang zijn, is het feit dat je ze diep in je broek kunt stoppen. Zo voorkom je dat je rug zichtbaar is als je vooroverbuigt en dat je het koud krijgt in de winter. Dit is echter niet het enige voordeel van deze extra lange t-shirts! Doordat Beeren t-shirts van een hoge kwaliteit biedt, kun je hier jaren mee vooruit. Je kunt de shirts door hun neutrale model onder een blouse, onder een trui, maar zomers ook los dragen. Wij bieden de extra lange Beeren t-shirts in de kleuren wit en zwart.

Verschillende soorten Beeren t-shirts

De extra lange Beeren t-shirts worden niet alleen in verschillende kleuren aangeboden, ook bieden we ze in verschillende modellen. Je kunt bijvoorbeeld voor een model met een ronde hals, een v-hals of een diepe v-hals kiezen. Zo vind je altijd een shirt die past bij de vorm van je lichaam en je kledingstijl! Een v-hals kan in de zomer voor wat meer ventilatie zorgen, terwijl dit in de winter wellicht wat koud is.