Toont alle 12 resultaten

Thermo onderkleding van Beeren ondergoed

Tijdens de koude herfst- en winterdagen wil je voldoende warme kleding in je garderobe hebben liggen, om het niet koud te krijgen! Niet alleen tijdens de nacht kan de temperatuur behoorlijk dalen, ook overdag ligt de temperatuur geregeld onder het vriespunt. Met de thermo onderkleding van Beeren ondergoed, voorkom je dat je het koud krijgt! De kwaliteit die het onderhoud van Beeren je biedt, zie je ook terug in de thermo onderkleding die dit merk je biedt.

In ons assortiment bieden we verschillende vormen van thermo onderkleding van Beeren ondergoed aan. Zo vind je altijd een shirt, die past bij je persoonlijke voorkeuren en smaak. Kies je bijvoorbeeld voor een korte of lange mouw?

Comfortabele thermo onderkleding van Beeren ondergoed

Zoals reeds beschreven werd, bieden we in ons assortiment verschillende vormen van comfortabele thermo onderkleding van Beeren ondergoed aan. Je hebt hierbij onder meer de keuze tussen een lekker warm colshirt en een normaal thermo t-shirt.

Het colshirt wordt gemaakt met een combinatie van viscose en polyester. Het houdt je lichaam warm, sluit mooi aan en is bijzonder zacht. Het thermo t-shirt van Beeren is eveneens gemaakt met viscose en polyester. Een belangrijk verschil is de hoogte van de hals van beide producten. De een vindt het prettig om een hoge hals te hebben, terwijl anderen liever een lage hals dragen.

Verschillende kleuren thermo shirts

Thermo onderkleding van Beeren ondergoed wordt in verschillende kleuren aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een net zwart thermo shirt, die je onder een blouse of polo kunt dragen. Mocht je een lichte blouse willen dragen, dan is een wit thermo shirt wellicht een betere oplossing.

Lees voor het wassen van deze thermo onderkleding van Beeren ondergoed altijd eerst de wasvoorschriften door. Zo gaat de kleding zo lang mogelijk mee en behoudt het model z’n perfecte pasvorm. Bij ons wordt de thermo onderkleding gratis naar je verzonden, wanneer je voor minimaal €34,95 aan producten bestelt.