Betalingsinformatie & Mogelijkheden

Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen op betaalgebied.
U heeft bij ons de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal
Als u voor betaling via iDeal kiest komt u terecht in de vertrouwde betalingsomgeving van uw bank. Door voor deze realtime betaling te kiezen heeft u het product sneller in huis.

Achteraf betalen op factuur Billink

Met één click bestellen:

Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. De kosten voor de optie achteraf betalen is €0,99. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!

De voordelen van achteraf betalen:

– Eenvoudig online bestellen
– Niet meer wachten op retourgeld
– Betaal enkel voor het product dat je wilt houden
– Nooit meer op zoek naar je random reader
– Makkelijk wanneer je even geen geld hebt
– Je weet zeker dat de webshop betrouwbaar is

De meest gestelde vragen over achteraf betalen met Billink vind je hier https://www.billink.nl/faq

– PayPal
Heeft u een PayPal account? Dan kunt u ook bij ons terecht. Met Paypal bent u net als met creditcard verzekerd. En bij een verschil zal PayPal het geschil beslechten.
Wij vragen een bijdrage van € 0,99 per transactiie.

In3 betalen in drie termijnen

Hoe werkt het?
Op de betaalpagina van een webwinkel kiest de consument voor In3. Hierbij wordt de eerste termijn direct via iDEAL betaald. De tweede en derde termijn betaalt de klant respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Om onverantwoorde aankopen te voorkomen doet In3 binnen een split-second een gegevenscontrole. De gegevenscontrole is gebaseerd op socio-demografische factoren in combinatie met betaalervaringen uit het verleden. De betaaloplossing accepteert bestellingen vanaf € 100 tot € 3.000.