Boxershort of slip?

Wat zien vrouwen het liefst: een boxershort of slip?

Als je nieuw ondergoed aan gaat schaffen, wil je natuurlijk wel dat het andere geslacht jouw ondergoed ook mooi vindt. Of je nu een vriendin of vrouw hebt of nog vrijgezel bent: het is belangrijk dat de gemiddelde vrouw jouw onderkleding mooi en sexy vindt. Ga jij nieuw ondergoed kopen en twijfel je tussen de aanschaf van boxershorts of slips? Lees dan in dit artikel welk ondergoed vrouwen over het algemeen het aantrekkelijkst vinden bij de man.

 

Vrouwen: voorkeur voor aansluitende boxershorts

Om te achterhalen welk ondergoed vrouwen het meest aantrekkelijk vinden bij mannen, heeft onderzoeksbureau Motivaction een uitgebreid onderzoek uitgevoerd onder duizend mannen en vrouwen. Uit dit onderzoek is niet alleen gebleken dat vrouwen het belangrijk vinden dat ondergoed van mannen schoon is, maar ook dat zij mannen het liefst in aansluitende boxershorts zien. Welke kleur een boxershort is, maakt ze niet zo veel uit. Veel vrouwen prefereren de kleur zwart, maar ook frisse kleuren als wit, blauw en groen vinden de dames prima voor boxershorts.

Zaccini boxershort butterfly
Boxershort of slip?

Waarom vrouwen de voorkeur hebben voor aansluitende boxershorts, is niet bekend. Mogelijk heeft het te maken met het feit dat dit ondergoed niet te veel aan de verbeelding overlaat, maar ook weer niet te weinig bedekt. Daar komt nog bij dat de meeste reclames die je nu op televisie ziet, een boxershort laten zien. Slips worden eigenlijk nooit gebruikt in commercials, waardoor dit herenondergoed toch als minder populair en trendy wordt gezien.

Oudere mannen nemen een slip, maar vrouwen prefereren de boxer

Veel mannen vinden het belangrijk dat hun partner achter hun keuze staat bij het kopen van nieuw ondergoed, maar houden toch onvoldoende rekening met haar voorkeuren bij het uitbreiden van de ondergoedcollectie. Zo vinden de meeste vrouwen aansluitende boxershorts het allermooist bij het partner, terwijl de meeste oudere mannen toch echt slips dragen. Misschien wel comfortabel, maar veel dames vinden dit ondergoed niet mooi. Wil je jouw partner plezieren door haar favoriete ondergoed voor jou te dragen, dan kun je jouw slips beter vervangen met strakke boxershorts.

Jonge mannen dragen vaak wel boxershorts en dan het liefst in felle kleuren of met opvallende printjes. Hoewel dames de zwarte en witte boxershorts toch echt het allermooist vinden, zien zij mannen ook graag in boxershorts met felle kleuren en/of opvallende prints.