Toont alle 19 resultaten

Boxershorts sale

Ben je op zoek naar goedkope boxershorts? In onze assortiment sale bieden we het hele jaar door aantrekkelijke kortingen op boxershorts van een hoge kwaliteit. Zo vind je altijd een boxershort die aansluit bij je persoonlijke smaak en de vorm van je lichaam. Het is immers erg belangrijk dat een boxershort qua pasvorm aansluit bij je taille en bovenbenen. Veel mannen hebben een hekel aan boxershorts die bij hun buik omhoog bewegen of juist naar beneden zakken. In onze boxershorts sale bieden wij boxershorts van zowel katoen, als van bamboe aan. Beide materialen bieden hun eigen voordelen.

Boxershorts voordeel van bamboe en katoen

Het fijne aan de bamboe ondergoed uit onze boxershorts sale, is dat dit materiaal veel duurzamer is. Zo ga je een verdere verslechtering van het milieu tegen! Daarbij is de vocht opnemende werking van bamboe boxershorts vele malen groter dan bij boxershorts van katoen. Dit verklaart waarom de boxers van bamboe onder meer veel gebruikt worden door sporters. De boxershorts van katoen zijn doorgaans iets goedkoper en gaan net als de boxershorts van bamboe een lange tijd mee. Bij de boxershorts van katoen wordt gebruik gemaakt van elasthan, om de boxershorts goed op je lichaam aan te laten sluiten. Bij de boxershorts in onze sale vind je een groot aantal verschillende modellen en kleuren boxershorts.

Wasvoorschriften boxershorts

Om een lange tijd van je onderbroeken uit onze sale te kunnen genieten, is het belangrijk om goed te kijken naar de wasvoorschriften. Bij boxershorts van bamboe is het bijvoorbeeld sterk af te raden om deze op een temperatuur hoger dan 40 graden Celsius te wassen. Doordat dit materiaal erg snel droogt, is het vrijwel nooit noodzakelijk om ze na een wasbeurt te laten drogen in je droger. Mochten de boxers toch ietwat klam zijn, dan kun je deze het beste aan de waslijn laten drogen.