Elektrisch geladen ondergoed

ondergoed

Elektrisch geladen ondergoed

 

Een groep studenten die de opleiding voor ingenieurs volgen elektrisch geladen dames ondergoed bedacht. Deze opmerkelijke case moet de vele verkrachtingen en aanrandingen voorkomen die aan de orde van de dag zijn!

 

SHE BH

In de miljoenenstad New Delhi zijn schrik niet per minuut 2 verkrachtingen! Om dit grote probleem terug te dringen en vrouwen veilige laten te voelen is er nu dus de Society Harnessing Equipment bedacht door de 3 ingenieurs in spe.

Mocht een man of jongen zicht niet kunnen bedwingen en zicht vergrijpen aan een vrouw, dan ontvangt de hulpdiensten van India en de ouders een nood signaal. Het systeem wordt geactiveerd als de belager onzedelijke handeling uitvoert.

 

Onderzoek

Bij het onderzoeken en maken van het SHE systeem, heeft men precies gekeken naar het gedrag van de belager. Hier kwam naar voren dat de vrouwen het eerst bij hun borsten werden gegrepen. Met deze waardevolle informatie heeft men het systeem verwerkt in de BH. Bij ongewenste aanraking krijgt men een schok!

 

Dit systeem is natuurlijk niet afdoende het bestrijdt de symptomen, maar niet de werkelijk problemen die er heerst. Er zal dan ook een totale omslag moeten komen over de waarde en normen in dit land.