Eva Braun haar onderbroek

De onderbroek van Eva Braun

Hier zakt je broek letterlijk en figuurlijk van af! Een verzamelaar met een bizarre hobby heeft een roze onderbroek op een veiling gekocht. Het gaat uiteraard niet om een doorsnee slip.

Het item wat geveild is namelijk een roze dames slip van niemand minder dan Eva Braun! Deze dame in kwestie was de echtgenote van Adolf Hitler en trouwde een dag voor ze op 30 april 1945 een einde aan haar leven maakte!

864x486
Eva Braun haar onderbroek

De slip die in goede staat verkeerde bracht ruim 3250 harde euro’s op. Dit bedrag was 8 keer zoveel dan verwacht. Het veilinghuis Philip Serell had gerekend op een bedrag van 400 euro.

Gevonden ondergoed

Hoe de dames slip terecht kwam bij de verzamelaar? Een GI Joe van het Amerikaanse leger vond het dames ondergoed in een lege bunker na WOII naast het huis van Hitler. De onderbroek ging nog twee keer naar andere verzamelaars en belandde uiteindelijk bij de Engelsman.

Goede staat

Het bekende veilinghuis meldde dat de onderbroek wel gedragen was, maar verder schoon was en in goed staat. Wat verder opviel aan dit pronkstuk dat de initialen van Evan Braun op de voorzijde waren geborduurd.