Toont alle 9 resultaten

Sokken heren

Om koude voeten te voorkomen zijn lekkere warmen heren sokken een must-have! In de zomer wil je juist voorkomen dat de sokken te warm zijn, als gevolg waarvan je last zou kunnen krijgen van hevig transpirerende voeten. In ons assortiment bieden we verschillende soorten sokken aan voor heren. Door de diversiteit aan herensokken, vind je altijd een model die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren! Kies je bijvoorbeeld voor mooie zwarte sokken, of geef je de voorkeur aan sokken van bamboe viscose?

Voor de wintermaanden bieden we thermosokken, die je voeten lekker warm houden tijdens de koude winterdagen! Ook ideaal voor een bergwandeling in de sneeuw.

Heren sokken kopen

Bij het bestellen van nieuwe heren sokken heb je de keuze uit verschillende modellen. Katoenen sokken zijn de meest gangbare herensokken, die in bijna iedere situatie goed van pas komen. Wanneer je de sokken echter ook gebruikt tijdens het sporten, zijn bamboe sokken geschikter. Het materiaal waarmee deze sokken gemaakt worden zorgt voor een betere afvoer van zweet. Zo zul je je minder snel last hebben van ernstig transpirerende voeten, blaren en soortgelijke ongemakken tijdens het wandelen, sporten of klussen. Zoals al beschreven kun je in de wintermaanden gebruik maken van onze thermosokken. De werksokken zijn ideaal voor op een werkplaats.

Herensokken van een hoge kwaliteit

Bovenal zijn de heren sokken in ons assortiment van een uiterst hoge kwaliteit. Dit merk je onder meer aan de levensduur van de herensokken! De werksokken zullen bijvoorbeeld een lange tijd meegaan, zonder snel slijtplekken te vertonen. Dit komt onder meer door de versterkte stof rond je hak en tenen. Daarbij geeft de mate van zweetafvoer bij de bamboe sokken eveneens aan dat deze sokken van een hoge kwaliteit zijn. Veel andere herensokken voeren zweet veel minder goed af, waardoor je al snel te maken krijgt met blaren.

Tip: door direct meerdere setjes sokken te kopen, profiteer je van een aantrekkelijke korting!