Hoe hou je je boxershort met print mooi?

Op deze manier zorg je voor een lange levensduur voor je heren ondergoed!

De tijd van de nietszeggende en kille witte, grijze en zwarte boxershorts is goddank al lang voorbij!Geen enkele beeltenis, of (foto) print is nu te gek om op onze boxershort te showen.Een geliefd thema dat nu aan populariteit wint zijn heren boxershorts met als thema het continent Zuid-Afrika.

Tegenwoordig is niets te maf om op ondergoed voor heren afgedrukt te worden. Allerhande fijne en gewaagde slagzinnen, verleidelijke prints en foto’s van acteurs uit geliefde blockbusters of series zijn geliefde onderwerpen, en niet alleen voor de jeugd van tegenwoordig.

 

Ondergoed met Afrika als thema

funderwear
Funderwear Zuid-Afrika thema

Het thema Zuid-Afrika heft opvallende prints, zoals safari, expeditie en wildernis. Het heren ondergoed is verkrijgbaar in alle modellen en kleuren met als uitgangspunt het vermelde onderwerp Afrika. Geen enkele modebewust man van Nederland ontsnapt aan deze trend!

Dit is allemaal leuk en aardig, maar hoe zorg je er voor dat deze afbeeldingen goed bewaard blijven en niet na enkele wasbeurten weer vervaagd zijn en van onze hippe boxershort een verwassen is?

Steeds wassen op 30 graden

Kies je voor boxershorts met een print, dan is het uiteraard de bedoeling dat die afbeelding of opdruk zo lang mogelijk in goede conditie bewaard blijft. Koop daarom je ondergoed met print of opdruk steeds in een gespecialiseerde online shop van underwear  en niet bij een of andere winkel waar ze met goedkoop ondergoed figuurlijk naar je hoofd gooien.

Goedkope boxers met opdruk zijn vaak na enkele wasbeurten niet alleen hun dessin maar zeker ook hun opdruk of foto definitief kwijt. Zelf kun je er heel wat aan doen om je boxershort met hippe print zo lang mogelijk intact te houden.Was daarom dit bedrukt ondergoed steeds op 30 graden zo zorgt voor het lange leven van je ondergoed en boxershort met print. Draai daarbij de bedrukte kant van je boxershorts of van om het even welk kledingstuk met print naar binnen.

Laat je bedrukt ondergoed en boxershorts nooit drogen in de wasdroger, vermijd chemische reiniging van dergelijke kleding en ondergoed, zo zul je nog lang plezier beleven aan je boxershort!