Hoe vaak koop jij nieuw ondergoed?

heren boxershorts

Versleten onderbroeken

Hoe vaak koop je nieuwe boxershorts of onderbroeken? Uit een onderzoek die gehouden werd onder vrouwen in ons eigen land bleek dat dit 63 procent was. Nou vraag je je af wat de andere 37 procent van de mannen doet? Niets, deze categorie heren blijft rustig doorlopen met zijn versleten onderbroek of boxershort!

Boxershorts met gaten

Dit op ze zachts gezegd bijzonder verbazingwekkend. De meeste mannen gaven als reden op dat het totaal niet interesseert of dat de boxershort zo lekker zit.
We wisten niet dat je gehecht kon wezen aan een slip, maar dit was toch ook een reden om maar met een versleten onderbroek met gaten rond te blijven lopen!

Nieuw ondergoed meer seks!

Kies je voor deze aanpak dat het je allemaal niets kan schelen wat je onder je spijkerbroek draagt, dan doe je zelf tekort. Er zijn diverse voordelen te behalen met geregeld nieuwe heren ondergoed te kopen. Je voelt je zelfverzekerd met een mooie nieuwe boxershort en het draagt comfortabel.
Het volgend punt is het belangrijkste om op tijd je ondergoed garderobe te vervangen. Uit onderzoek blijkt dat nieuw en kleurrijk ondergoed leidt tot vaker seks!
Dit argument lijkt me toch een prima reden om vanaf nu geregeld boxershorts of onderbroeken online te bestellen.

Boxershorts online bestellen

Je hoeft hier natuurlijk de deur niet voor uit. Op het world wide web is de keuze reuze. Wil je een flashy print of gewoon een uni kleur? Dit is allemaal mogelijk strak, wijd, katoen of een boxershort van bamboe. Natuurlijk is dit alleen weg gelegd voor mannen met de perfecte maat. Er zijn mooie boxershorts van bijvoorbeeld Funderwear die gespecialiseerd zijn in grote maten tot 8XL.
Zo zie je maar dat er voor iedere man de perfecte boxer of heren slip te verkrijgen is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *