Toont alle 7 resultaten

Maxx Owen bamboe boxershorts

Kies voor een Maxx Owen bamboe boxershort als je bij wilt dragen aan een beter milieu en klimaat. Voor de ontwikkeling van deze boxershorts is gebruik gemaakt van bamboe, waarvoor geen chemische bestrijdingsmiddelen hoeven worden ingezet. Alleen regenwater is noodzakelijk om de bamboe te kunnen laten groeien! Dat is overigens niet de enige reden waaruit blijkt dat een Maxx Owen bamboe boxershort bijdraagt aan een beter milieu. Ook de opbrengst van bamboeplanten is groter dan die van een katoenplant. Doordat de wortels van de bamboeplant blijven staan, is de kans op gronderosie relatief klein. De wortels zullen al snel weer nieuwe stengels opbouwen voor een volgende productie van deze Maxx Owen bamboe boxershorts.

Verschillende modellen Maxx Owen bamboe boxershorts

In ons assortiment bieden wij verschillende modellen Maxx Owen bamboe boxershorts aan. Zo bieden wij deze boxershorts in vier verschillende kleuren, te weten: grijs, antraciet, zwart en marine. Zo vind je altijd een boxershort die aansluit bij je persoonlijke smaak! Vind je een grijze boxershort sexy, of kies je voor een strakke zwarte variant? Naast de diversiteit in kleuren, wordt de Maxx Owen bamboe boxershort in de maten M tot en met XXL aangeboden.

Het materiaal wat bij de productie van de Maxx Owen bamboe boxershort gebruikt wordt, is van een hoge kwaliteit. Daarbij heeft het materiaal een ademende werking en neemt het tot drie keer zoveel vocht op als katoen. Dit maakt een Maxx Owen bamboe boxershort onder meer erg geschikt voor sporters.

Wasvoorschriften voor bamboe boxershorts

Een bamboe boxershort van Maxx Owen kan gewoon mee met de was in je wasmachine. Wel raden we je aan, om een Maxx Owen bamboe boxe niet heter dan op 40 graden Celsius te wassen. Zo voorkom je dat de boxershorts snel slijten of op andere manieren beschadigd raken. Ook mogen de Maxx Owen bamboe boxershorts gedroogd worden in een droger, al gaat de voorkeur uit naar het uithangen van boxershorts op een waslijn.