Toont alle 4 resultaten

Maxx Owen bamboe t-shirt

Het veranderende milieu baadt steeds meer mensen zorgen. Wist je dat je met Maxx Owen bamboe t-shirt bij kunt dragen aan een verbetering van het milieu? Voor de productie van deze Maxx Owen t-shirt wordt gebruik gemaakt van bamboe. De bamboeplant is veel duurzamer dan een katoenplant, door de hogere opbrengst van deze plant. Zo blijven onder meer de wortels van een bamboeplant behouden, waardoor gronderosie tegengegaan wordt en nieuwe groeischeuten op kunnen komen. Daarbij kan het bamboe voor deze Maxx Owen bamboe t-shirt gebruikt worden zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Buiten het feit dat deze Maxx Owen bamboe t-shirts goed voor het milieu zijn, zien ze er ook nog eens strak en sportief uit!

Comfortabele Maxx Owen bamboe t-shirts

Bovenal bieden Maxx Owen bamboe t-shirts heren een groot draagcomfort. Het materiaal is zacht en soepel, waardoor het goed aansluit op de vorm van je lichaam. Daarbij heeft het materiaal een ademende werking en neemt het drie keer zoveel vocht op, als een shirt van katoen. Dit maakt de Maxx Owen bamboe t-shirts zeer geschikt voor sporters. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen Maxx Owen bamboe t-shirts dragen door het gebruik van hypoallergeen en anti-allergische stoffen.

Wasvoorschriften voor t-shirts

Je kunt de Maxx Owen bamboe t-shirt heel eenvoudig in een wasmachine wassen. Het is aan te raden om de t-shirts niet op een temperatuur hoger dan 40 graden Celsius te wassen. Gebruik tijdens het wassen van Maxx Owen shirt liever geen wasverzachter. Dit kan de bamboevezels verstopt laten raken. Zo blijft het shirt mooi en behoudt het z’n pasvorm! Na de wasbeurt kun je Maxx Owen bamboe t-shirt in de droger drogen. Verstandiger is het echter om de shirts waar nodig nog even aan de waslijn te hangen. Het materiaal is zeer snel droog!