Toont alle 13 resultaten

Maxx Owen katoenen boxershorts

Comfortabel ondergoed is een absolute must voor heren! Als man wil je geen last krijgen van vervelende naden in je ondergoed, een boxershort die niet goed aansluit op de vorm van je lichaam, enzovoorts. Deze Maxx Owen katoenen boxershorts bieden je een grote mate van comfort. De Maxx Owen katoenen boxershorts worden geproduceerd met een combinatie van katoen (95%) en elasthan (5%). Elasthan wordt voor de rand aan de bovenzijde van de boxershorts gebruikt, wat ervoor zorgt dat de Maxx Owen katoenen boxershorts goed op de pasvorm van je lichaam aansluiten. Zo zakt de boxershort niet ongewild af en kruipt deze niet omhoog. Het afzakken en opkruipen van boxershorts vormt voor veel mannen een grote irritatie.

Verschillende kleuren Maxx Owen katoenen boxershorts

De katoenen boxershorts van Maxx Owen worden in tal van verschillende kleuren in ons assortiment aangeboden. Naast een frisse blauw kleur boxershort, kun je bijvoorbeeld ook voor een Maxx Owen katoenen boxershort in de kleur rood of roze kiezen. Dergelijke kleuren vallen vaak erg in de smaak bij vrouwen! Voor onder een zakelijke broek staat een Maxx Owen katoenen boxershort in het zwart of donkergrijs erg goed. Zo valt de opvallend gekleurde rand van je boxershort nooit op boven je broekriem. De Maxx Owen katoenen boxershorts worden in de maten M tot en met XXL geleverd. Zo vind je altijd een boxershort die aansluit bij je persoonlijke smaak en maat.

Alternatieven voor katoenen boxershorts

Mogelijk heb je slechte ervaringen met katoenen boxershorts en wil je iets anders proberen. Heb je in dat geval al eens naar onze Maxx Owen bamboe boxershorts gekeken? Deze boxershorts worden van het materiaal van een bamboeplant gemaakt. Dit maakt de boxershorts erg zacht en comfortabel. Bamboe boxershorts zijn onder meer zeer geschikt voor mensen die een lichte allergie hebben voor bepaalde stoffen.