Over ons

Waarom Boxershortsheren.nl

Ervaring omzetten in kwaliteit, dat is waar wij als bedrijf voor staan! Zowel in ons assortiment met boxershorts voor heren van diverse grote merken, als in de service die wij je bieden via onze klantenservice.
Als klein bedrijf hebben wij korte lijnen met onze klanten en leveranciers, zodat we snel actie kunnen ondernemen bij problemen en flexibeler te werk kunnen gaan dan veel grote partijen doen.

Een foutje kan ons altijd overkomen, het gaat om de manier waarop het voor je wordt opgelost! Met meer dan tien jaar ervaring in de textielbranche, weten wij hoe je als consument behandeld wilt worden bij problemen.
Loop je zelf tegen een probleem aan? Laat het ons telefonisch of per mail weten en wij zorgen voor een passende oplossing.
Niet voor niets zijn wij aangesloten bij het Qshop-keurmerk, wat staat voor veilig en betrouwbaar online winkelen. Dit willen we graag waarmaken!

Vertrouwd online aanbieder van textiel

Met de ervaring die wij in de laatste zeven jaar hebben opgebouwd in de branche, willen we ook van Boxershortsheren.nl een succes maken.
Alle bestellingen bij onze webwinkel worden vanuit een centraal magazijn naar je toegestuurd.
Kwaliteit voor een scherpe prijs
Waarom zou je boxershorts voor heren bij ons kopen, als dezelfde boxershorts elders goedkoper worden aangeboden? Precies, dat doe je niet!
Om te kunnen concurreren met andere aanbieders van boxershorts voor heren bieden wij kwaliteit voor een goede prijs.
De boxershorts van de grote A-merken uit ons assortiment gaan een lange tijd mee en worden voor een scherpe prijs aangeboden.

De garanties van Boxershortsheren.nl

Shop je bij Boxershortsheren.nl, dan krijg je altijd de volgende garanties:
De beste boxershorts van gerenommeerde A-merken.
Eerlijke prijzen voor boxershorts die lang mee gaan.
Lage verzendkosten en gratis verzending vanaf 40 euro.
Achteraf betalen altijd mogelijk.
Levering binnen 24 tot 72 uur.
30 dagen bedenktijd. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!

Wil jij van deze voordelen profiteren? Bekijk dan ons aanbod boxershorts voor heren en bestel jouw favoriete ondergoed eenvoudig en snel in onze online shop.

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze boxershorts, over onze dienstverlening of over een geplaatste bestelling? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag. Heb je hulp nodig met het plaatsen van een bestelling, dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.