Pierre Cardin sportsokken

pierre cardin sportsokken marine

Pierre Cardin sokken

Wanneer je nieuwe Pierre Cardin sokken koopt, wil je ervan verzekerd zijn dat deze comfortabel zitten. Daarbij is het bij sokken belangrijkst dat zweet op de juiste manier afgevoerd wordt. Als het zweet in de sok zou blijven zitten, zou dit voor verschillende irritaties kunnen zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmels onder je voeten, wratjes, enzovoorts. Door voor Pierre Cardin sokken te kiezen, ga je dergelijke problemen tegen! In dit artikel vertellen we je meer over de redenen om voor sokken van dit populaire merk te kiezen. Wis je dat Pierre Cardin naast sokken ook boxershorts verkoopt?

Comfortabele sokken van Pierre Cardin

De sokken van Pierre Cardin staan bekend om het comfort wat ze je bieden. De sokken zijn van katoen, polyamide en elastaan gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de sok zowel rond je onderbeen, als bij de voet goed aansluit. Door het elastaan wordt tegelijkertijd voorkomen dat je huid wordt afgekneld als je de sokken een lange tijd draagt. Waar het elastische deel rond het onderbeen vaak al snel lubberig wordt na een paar keer wassen, is dat bij de sokken van Pierre Cardin niet het geval. Deze sokken behouden hun kleur en pasvorm, zelfs na meerdere keer wassen!

Sportsokken in verschillende kleuren

Pierre Cardin sokken worden in ons assortiment in verschillende dessins en aangeboden. Zo vind je altijd je favoriete kleur, die aansluit bij de outfit waarmee je deze wilt kunnen combineren. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale zwarte sok of een lichtere kleur onder je sportieve spijkerbroek. Het is bij de aanschaf van Pierre Cardin sokken belangrijk om de sokken in de juiste maat te kopen. Zo weet je zeker dat de pasvorm van de sokken zo goed mogelijk is!