Pockies wijde boxershorts

Kies voor de kleurrijke wijde boxershort van Pockies

Hoewel het gros van de mensen in je omgeving je boxershorts niet zullen zien, kiezen steeds meer mannen voor boxershorts met een printje. Daar waar het voorheen juist heel gebruikelijk was om voor een wit- of zwart egale onderbroek te kiezen! De boxershorts voor heren met opdruk worden inmiddels door verschillende merken en in veel modellen aangeboden. Enkele jaren terug waren het de boxershorts van Björn Borg die populair waren, tegenwoordig zijn het de boxershorts van Pockies! Verder zijn deze boxershort niet helemaal nieuw. Pockies werkt namelijk al sinds 1997 aan de productie van herenondergoed in uiteenlopende modellen.

Tip: kijk voor alternatieven eens naar de opvallend vormgegeven boxershorts van Jack & Jones of bijvoorbeeld van Muchacho Malo! Hoeveel van deze opvallende herenonderbroeken heb je al in de kast liggen?

Verschillende modellen van Pockies

Pockies richt zich voornamelijk op de productie van wijde boxershorts voor mannen. Vooral in de warme zomermaanden kan het veel prettiger zijn om een wijde boxershort te dragen, dan een strak model. Een strak model kan voor irritaties aan je huis zorgen en daarbij een afknellende werking hebben op de warme zomerdagen. Daarbij zijn de wijde boxershorts van Pockies geschikt als nachtkleding. De lange pijpen van deze wijde boxershorts maken dat je niet het idee hebt, naakt in bed te liggen. Iets wat veel mannen prefereren!

De wijde boxershorts die door Pockies op de markt zijn gebracht, worden in verschillende designs aangeboden. Zo kun je onder meer voor een leuk model met kleine kersen kiezen, of een wijde boxershort met zonnetjes! Naast deze opvallende, populaire wijde boxershorts, kun je ook voor een neutraal model van Pockies kiezen. Zelfs deze neutrale modellen zijn van een zomers kleurtje voorzien.

Voordelen van Pockies wijde boxershorts

Door voor de wijde boxershorts van Pockies te kiezen ga je niet alleen mee met de laatste modetrends. Er zijn verschillende andere redenen om het gebruik van deze boxershorts te overwegen. Denk ook aan het feit dat de wijde boxershorts voor heren gemaakt worden van een combinatie van polyester en katoen. Dit maakt dat de boxershorts zacht zijn en hierdoor een groot draagcomfort bieden. Dit draagcomfort wordt verder verbeterd door het elastiek aan de bovenzijde van de wijde boxershorts. Hiermee sluiten de boxershorts mooi aan op de vorm van je middel! Bestel je eigen Pockies wijde boxershorts vandaag nog in onze webwinkel.