Vaker seks met kleurrijk ondergoed

heren boxershorts

Onderzoek: je hebt vaker seks als je kleurrijk ondergoed draagt

Zou je graag wat vaker actie willen hebben onder de lakens? Dan hebben wij de oplossing voor je: draag gekleurd ondergoed. Uit onderzoek van een webwinkel voor heren is gebleken dat mannen die kleurrijke boxershorts dragen, tot 30 procent meer seks hebben dan mannen met wit ondergoed.

De resultaten van het onderzoek

Uit het onderzoek bleek dat de meerderheid van de ondervraagde mannen (67 procent) de voorkeur geeft aan het dragen van kleurrijk ondergoed . Slechts 24 procent van de ondervraagde mannen draagt liever een slip dan een boxershort. Hierbij gaat het voornamelijk om mannen die ouder zijn dan 40 jaar, wat betekent dat dit ondergoed vooral populair is onder oudere doelgroepen. 7 procent van de ondervraagden gaat het liefst voor een wijde boxershort en een nog kleiner percentage draagt een tanga, string of zelfs helemaal niets.

Gekleurd ondergoed en seks

In het onderzoek, dat uitgevoerd werd onder 200 mannen tussen de 16 en 65 jaar oud, werden ook vragen gesteld over het seksleven van de respondenten. Deze resultaten werden gekoppeld aan de informatie over het ondergoed van de respondenten, waarna geconcludeerd werd dat mannen met gekleurd ondergoed tot 30 procent meer seks hebben dan mannen met wit ondergoed. Waarom mannen met gekleurd ondergoed vaker actie hebben onder de lakens, is niet duidelijk. Mogelijk worden vrouwen aangetrokken tot de felle kleur van het ondergoed, maar het kan ook zo zijn dat de man zich zelfverzekerder voelt in felgekleurd ondergoed. Ben je zelfverzekerder, dan heb je meer zin in seks en durf je de vrouw beter te verleiden. Dit zou ook kunnen leiden tot meer seks, al is het niet bekend of dit ook echt de achterliggende reden is.

funderwear
funderwear

Bestel direct jouw gekleurde boxershort
Ben jij niet helemaal tevreden over je seksleven of vind je gekleurde boxershorts gewoon het mooist? Bekijk dan ons grote aanbod gekleurde boxershorts van hoge kwaliteit en bestel jouw favoriet. Wij verkopen enkel boxershorts van gerenommeerde merken, zowel uit het binnen- als buitenland. Koop je een gekleurde boxershort bij Boxershortsheren.nl, dan weet je zeker dat je hier lange tijd plezier van hebt.