Zaccini uni prints

Nieuwe uni print boxershorts van Zaccini gelanceerd

Er zijn weer nieuwe boxershorts van Zaccini uitgebracht, dus slag direct je slag! De absolute trendsetter voor boxers komt met een nieuwe aanvulling op het assortiment, die je vanaf vandaag online kunt bestellen. De boxershorts zijn van een uitstekende kwaliteit.

Vier trendy kleuren

Wil je de nieuwste boxershorts van Zaccini? We presenteren je vier nieuwe uni kleuren combinaties. Er was veel vraag naar nieuwerwetse print, maar dan als uni. Je vindt dan ook mooie combinatie als de tomaat rood, navy orange, grey aqua en niet te vergeten de gras groen. Alle vier de onderbroeken zijn afgewerkt met een brede tailleband met de gekleurde merknaam. Deze vier nieuwkomers zijn een mooie aanvulling op de gebruikelijke uni collectie.


Nieuwe boxershorts

Ben je of iemand anders toe aan een paar hippe en trendy boxershorts? Kies dan voor de nieuwe uni kleuren van dit Hollandse merk. Waar je voorkeur uit naar uit gaat rood, grijs, of groen je zit er pico bello uit ook onder je dagelijkse kleding.

Zaccini boxershorts gratis verzenden

Ja je leest het goed! We verzenden het gratis naar je toe daar doen we niet moeilijk over. En mocht het onverhoopt toch om wat voor reden niet goed zijn? Gratis retourneren binnen veertien dagen. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de nieuwe uni prints van Zaccini. En voor je het weet geniet je van je te gekke Zaccini boxers.